AUTOBEDRIJF WITTE IS VERHUISD

Ons nieuwe adres:
Zuiderzeestraatweg West 24B
8085 AE Doornspijk

Autobedrijf Witte

Over ons

Autobedrijf VOF Witte is een universeel autobedrijf gevestigd aan de Zuiderzeestraatweg West 24B Doornspijk. Ons bedrijf is opgericht in 1987. Inmiddels werken er bij ons 6 medewerk(st)ers. Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte personenauto's en bedrijfswagens tot 3500 KG voor zowel bedrijven als particulieren. Voor het aanbod van onze occasions kunt u terecht in onze digitale showroom. Tevens verzorgen wij het complete pakket aan technische ondersteuning zoals: APK, reparaties, onderhoud, schadeherstel/taxaties, diagnose motormanagement systemen enz. Deze diensten bieden wij u aan voor alle (gangbare) merken auto's. Een compleet overzicht van ons dienstenpakket vindt u hier.

De Garage

Bij ons kunt u terecht voor alle voorkomende werkzaamheden voor uw bedrijfswagen, personenwagen en aanhangwagen

LEES VERDER -

Inkoop

Wij zoeken tbv export doeleinden Bedrijfswagens, Personenbussen, Bestelauto’s , Bestelbussen en Personenauto’s

LEES VERDER -

Verkoop voertuigen

Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens tot 3500 KG voor zowel bedrijven als particulieren. Voor het aanbod van onze occasions kunt u terecht in onze digitale showroom.

LEES VERDER -

Contact

Door onze informele aanpak zult u zich snel thuis voelen bij ons bedrijf. U bent van harte welkom aan de Zuiderzeestraatweg West 24B in Doornspijk.

LEES VERDER -

Neem contact met ons op