Autobedrijf Witte

Over ons

Autobedrijf VOF Witte is een universeel autobedrijf gevestigd aan de Oosteinderweg 70b in Nunspeet. Ons bedrijf is opgericht in 1987. Inmiddels werken er bij ons 6 medewerk(st)ers. Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte personenauto's en bedrijfswagens tot 3500 KG voor zowel bedrijven als particulieren. Voor het aanbod van onze occasions kunt u terecht in onze digitale showroom. Tevens verzorgen wij het complete pakket aan technische ondersteuning zoals: APK, reparaties, onderhoud, schadeherstel/taxaties, diagnose motormanagement systemen enz. Deze diensten bieden wij u aan voor alle (gangbare) merken auto's. Een compleet overzicht van ons dienstenpakket vindt u hier.

De Garage

Bij ons kunt u terecht voor alle voorkomende werkzaamheden voor uw bedrijfswagen, personenwagen en aanhangwagen

LEES VERDER -

Inkoop

Wij zoeken tbv export doeleinden Bedrijfswagens, Personenbussen, Bestelauto’s , Bestelbussen en Personenauto’s

LEES VERDER -

Verkoop voertuigen

Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens tot 3500 KG voor zowel bedrijven als particulieren. Voor het aanbod van onze occasions kunt u terecht in onze digitale showroom.

LEES VERDER -

Contact

Door onze informele aanpak zult u zich snel thuis voelen bij ons bedrijf. U bent van harte welkom aan de Oosteinderweg 70b in Nunspeet.

LEES VERDER -

Neem contact met ons op